home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Over Dynamische Dorpen

Het project 'Dynamische Dorpen' gaat van start in Kleine-Brogel en Wijchmaal! In 2024 zetten we Kleine-Brogel en Wijchmaal in de kijker.

Hotspot van Peer

In 2023 zetten we Kleine-Brogel en Wijchmaal op de kaart. De Stad Peer organiseert en/of verplaatst enkele toffe activiteiten naar jouw dorp, maar jij beslist wat jouw dorp in 2024 écht uniek maakt.

Het Stadsbestuur stelt daarvoor een dorpsbudget van 25.000 euro ter beschikking voor elk dorp. Jij en alle andere inwoners van Kleine-Brogel en Wijchmaal beslissen zelf wat daarmee gebeurt. Zo worden Kleine-Brogel en Wijchmaal in 2024 de hotspots van Peer.

Dorpsdroom

Heb jij een idee dat een meerwaarde kan zijn voor het hele dorp? Speel je al een tijdje met de gedachte om een project op poten te zetten dat het dorpsgevoel echt kan versterken? Of ken jij een goede investering waar ook de andere inwoners van jouw dorp voordeel van zullen hebben? Dan is het nu hét moment om jouw droom voor Linde en Wauberg te verwezenlijken. Kom naar het startmoment in jouw dorp en lanceer jouw idee.

Deel op facebook
Deel op twitter