home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Over Dynamische Dorpen

Het project 'Dynamische Dorpen' gaat van start! Vanaf 2022 zetten we elk jaar twee dorpen in de kijker. Grote-Brogel en Erpekom bijten de spits af.

Hotspot van Peer

In 2022 zetten we Grote-Brogel en Erpekom op de kaart. De Stad Peer organiseert en/of verplaatst enkele toffe activiteiten naar jouw dorp, maar jij beslist wat jouw dorp in 2022 écht uniek maakt.

Het Stadsbestuur stelt daarvoor een dorpsbudget van 25.000 euro ter beschikking voor elk dorp. Jij en alle andere inwoners van Grote-Brogel en Erpekom beslissen zelf wat daarmee gebeurt. Zo worden Grote-Brogel en Erpekom in 2022 de hotspots van Peer.

Dorpsdroom

Heb jij een idee dat een meerwaarde kan zijn voor het hele dorp? Speel je al een tijdje met de gedachte om een project op poten te zetten dat het dorpsgevoel echt kan versterken? Of ken jij een goede investering waar ook de andere inwoners van jouw dorp voordeel van zullen hebben? Dan is het nu hét moment om jouw droom voor Grote-Brogel of Erpekom te verwezenlijken. Kom naar het startmoment in jouw dorp en lanceer jouw idee.

Deel op facebook
Deel op twitter